Πανεπιστήμιο  ΠΑΤΡΩΝ

 

Το site αυτό παρέχει πληροφορίες ΜΟΝΟ για τους φοιτητές των πρώην Τμημάτων της

Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Text Size

Εγγραφές Εργαστηρίων Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022 για φοιτητές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρα

Οι εγγραφές των εργαστηριακών μαθημάτων του Τμήματος  για τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και θα διαρκέσουν από την   Τρίτη 19-10-2021 έως την Κυριακή   24-10-2021

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μετά τις 12:00.

Οι εγγραφές στα εργαστηριακά μαθήματα του Χειμερινού εξαμήνου 2021-2022 θα γίνουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της πλατφόρμας e-students στον διαδικτυακό τόπο : https://e-students.teiwest.gr/ επιλέγοντας "ΣΠΟΥΔΕΣ" και "Εγγραφή στα Εργαστήρια", χρησιμοποιώντας τους ΝΕΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που έχετε στο UPNET.

Όταν δεν σας εμφανίζεται κάποιο εργαστηριακό μάθημα σημαίνει ότι όλα τα εργαστηριακά τμήματα έχουν γεμίσει και θα πρέπει να παρακολουθείται το σύστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εγγραφείτε σε κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν ή σε λίστα αναμονής.

Όλοι οι φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο εργαστηριακό μάθημα θα πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφούν ηλεκτρονικά σε τμήμα ή σε λίστα αναμονής και μόνο εντός του χρονικού διαστήματος που μένει ανοικτό το σύστημα.

Πριν την εγγραφή σας συμβουλευτείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα του Χειμερινού εξαμήνου  για να μην γραφτείτε την ίδια ώρα σε 2 διαφορετικά εργαστήρια.