T.E.I. of WESTERN GREECE

BUSINESS ADMINISTRATION, PATRAS

Text Size

Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών Δεκεμβρίου 2021

 

    Η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για  αποφοίτους των  Τμημάτων του πρώην Τ.Ε.Ι.  Δυτικής Ελλάδας θα  πραγματοποιηθεί στις  16-12-2021, ημέρα Πέμπτη και ώρες:   09:00  και  10:30

   Μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει  τις υποχρεώσεις τους, όπως αυτές απορρέουν από το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών τους, μετά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021  κι έχουν λάβει βεβαίωση πτυχιούχου.

 • Οι πτυχιούχοι που έχουν αποφοιτήσει από τα Τμήματα του πρώην Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας - Πάτρα  κι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας πρέπει να στείλουν μέχρι 24-11-2021 στο e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στην επικείμενη  ορκωμοσία.

 

 • Οι πτυχιούχοι που έχουν αποφοιτήσει από τα Τμήματα του πρώην Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας - Μεσολόγγι  κι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας πρέπει να στείλουν μέχρι  24-11-2021 στο e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στην επικείμενη ορκωμοσία.

 

   Προσεχώς θα ανακοινωθεί ο αλφαβητικός  διαχωρισμός  των   πτυχιούχων  που θα λάβουν μέρος στην τελετή  ορκωμοσίας  και απονομής  πτυχίων.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 • Το πτυχίο ή το δίπλωμα απονέμεται σε δημόσια τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων/διπλωμάτων, ενώπιον των Πανεπιστημιακών Αρχών (Πρυτανικών Αρχών, Κοσμητόρων Σχολών, Προέδρων Τμημάτων ή εκπροσώπων τους).
 • Ο χώρος διεξαγωγής των τελετών των Τμημάτων που εδρεύουν στην Πάτρα το Αμφιθέατρο 1-4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών (μικτός χώρος 50% χωρητικότητα) http://www.confer.upatras.gr/index.php
 • Πληροφορίες για πρόσβαση στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο Πατρών, στο Αγρίνιο, στο Αίγιο, στο Μεσολόγγι, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/foitites/protoeteis/prosvasi-stin-panepistimioupoli-patras/
 • Ο διαχωρισμός των ομάδων που συμμετέχουν στις τελετές ορκωμοσίας είναι αλφαβητικός και γίνεται με ευθύνη της Γραμματείας του Τμήματος.
 • Το κείμενο του όρκου χορηγείται από τη Γραμματεία του Τμήματος και διαβάζεται από τον πρωτεύσαντα ή την πρωτεύσασα σε βαθμό Πτυχίου ή Διπλώματος του Τμήματος. Όσοι εκ των αποφοίτων δεν επιθυμούν να δώσουν θρησκευτικό όρκο επιτρέπεται η επίκληση της τιμής και της συνειδήσεώς των.
 • Η επίδοση των πτυχίων/διπλωμάτων γίνεται κατ’ αλφαβητική σειρά.
 • Επειδή η τελετή ορκωμοσίας αποτελεί μια σημαντική στιγμή τόσο για τους αποφοίτους όσο και για τις οικογένειές τους, μεριμνάται ώστε να πραγματοποιηθεί σε ατμόσφαιρα πολιτισμού και ευπρέπειας, όπως αρμόζει σε Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η κατανάλωση ποτού και φαγητού, καθώς και η χρήση ειδών πάρτι (σερπαντίνων, κομφετί, καραμουζών κλπ.), ανθοδεσμών στο χώρο διεξαγωγής των τελετών, στους κοινόχρηστους χώρους και στον περιβάλλοντα χώρο της Πανεπιστημιούπολης.
 • Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ 2016/679, σας ενημερώνουμε ότι οι τελετές ορκωμοσίας πτυχιούχων – διπλωματούχων του Πανεπιστημίου Πατρών βιντεοσκοπούνται, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των τελετών λαμβάνονται φωτογραφίες των ορκιζόμενων και των παρευρισκόμενων επισκεπτών από διαπιστευμένους φωτογράφους, εικονολήπτες. Η φωτογράφιση είναι προαιρετική. Πληροφορίες σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/privacy-policy/
 • Οι τελετές αποφοίτησης θα πραγματοποιηθούν με την υποχρεωτική τήρηση κανόνων, απαιτήσεων και διαδικασιών σύμφωνα την εκάστοτε ισχύουσα ΚΥΑ κατά της πανδημίας covid Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες προσέρχονται στο χώρο της τελετής με επίδειξη και έλεγχο είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test) και του αντίστοιχου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας.

 Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από τους κατά τόπους υπευθύνους για τη διενέργεια ελέγχων.

 • Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.
 • Στις τελετές θα συμμετάσχουν μόνο οι ορκιζόμενοι, συνοδευόμενοι, από δύο το πολύ άτομα. Η πραγματοποίηση της τελετής θα γίνει χωρίς τηβέννους και χωρίς χειραψία. Οι ορκιζόμενοι με τους συνοδούς τους προσέρχονται στο χώρο διεξαγωγής της τελετής μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής και αποχωρούν σταδιακά, χωρίς να παραμένουν στους κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός μεταξύ των τελετών ορκωμοσίας.
Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (aitisi_orkomosias_dec_21.doc)Αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία 32 kB2021-11-16 23:43

2η Ανακοίνωση θέσεων πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ

2η Ανακοίνωση θέσεων πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ

Πληροφορίες στα επισυναπτόμενα αρχεία

ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ για ανάληψη πτυχιακής εργασίας στο Χειμερινό εξάμηνο 2020-2021

Για να πάρετε μέρος στην διαδικασία ανάληψης πτυχιακής εργασίας θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία των φοιτητών που απαρτίζουν την ομάδα σας.

Αν θέλετε να πάρετε θέμα πτυχιακής μόνοι σας, θα πρέπει να δηλώστε τα στοιχεία σας στα πεδία που αναφέρονται στον ΠΡΩΤΟ φοιτητή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Θα πρέπει να δηλώστε ομάδα είτε πάρετε μέρος στην κλήρωση είτε σας δοθεί θέμα με απευθείας ανάθεση

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι φοιτητές που:

 •  είναι τουλάχιστον 7ο Εξάμηνο (Z)  και  έχουν περάσει 24 μαθήματα (πλήρη μαθήματα) του προγράμματος σπουδών σας. 
 • Δεν έχουν ξαναπάρει θέμα στο προηγούμενο Ακαδημαϊκό έτος

 

Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες που υπάρχουν στην φόρμα δήλωσης της ομάδας σας.

Για την δήλωση της ομάδας σας μπορείτε να ακολουθήστε τον επόμενο σύνδεσμο:

ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ 

Το σύστημα θα είναι ανοικτό έως την  ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11/2021

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022

Κατεβάστε το πρόγραμμα του Χειμερινού Εξαμήνου

ver_5.6

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να κοιτάζετε το site σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μπορεί  να υπάρχει νέα έκδοση του προγράμματος.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (program-2021-22_ver_5_6_DE.pdf)Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού 2021-22_v5.6 132 kB2021-11-13 00:58

ΠΑΡΑΤΑΣΗ στις ηλεκτρονικές δηλώσεις Μαθημάτων

Παράταση των ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων για το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022
για τους φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

θα πραγματοποιηθεί από 10 – 11 - 2021 έως 18 – 11 - 2021

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ