T.E.I. of WESTERN GREECE

BUSINESS ADMINISTRATION, PATRAS

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2023

Κατεβάστε τπ πρόγραμμα της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου 2023

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Αύγουστος -2023

 

Χρήσιμες  πληροφορίες

 

 • Η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων για τους πτυχιούχους πρώην Τμημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 1-8-2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30   στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο Πατρών.    

 

 • Το πτυχίο απονέμεται σε δημόσια τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων, ενώπιον των Πανεπιστημιακών Αρχών (Πρυτανικών Αρχών, Κοσμητόρων Σχολών, Προέδρων Τμημάτων ή εκπροσώπων τους), οι οποίοι συμμετέχουν στην τελετή με την τήβεννο του Ιδρύματος.

 

 • Ο χώρος  διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας  είναι  το Αμφιθέατρο  Ι1  του  Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών     http://www.confer.upatras.gr/index.php

 

 • Πληροφορίες για πρόσβαση στην  Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο Πατρών,    

             μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο:

    https://www.upatras.gr/foitites/protoeteis/prosvasi-stin-panepistimioupoli-patras/

 

 • Το κείμενο του όρκου των προπτυχιακών αποφοίτων χορηγείται από τη Γραμματεία του Τμήματος και διαβάζεται από τον πρωτεύσαντα ή την πρωτεύσασα σε βαθμό Πτυχίου του Τμήματος.

              Όσοι/-ες εκ των αποφοίτων δεν επιθυμούν να δώσουν θρησκευτικό όρκο    

              επιτρέπεται η επίκληση της τιμής και της συνειδήσεώς των.

                                                                                                                                                          

 • Η επίδοση των πτυχίων  γίνεται  κατ’ αλφαβητική  σειρά.

 

 • Οι υπό ορκωμοσία απόφοιτοι/ες συμμετέχουν στην τελετή με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της τελετής, προκειμένου να περιενδυθούν την τήβεννο. Μετά το πέρας της τελετής, επιστρέφουν υποχρεωτικά &  ενυπογράφως την τήβεννο.

 

 • Στις τελετές ορκωμοσίας των προπτυχιακών αποφοίτων θα συμμετάσχουν οι ορκιζόμενοι/-ες συνοδευόμενοι από πέντε (5) το πολύ άτομα/ορκιζόμενο-η. Οι ορκιζόμενοι με τους συνοδούς τους   προσέρχονται στο χώρο διεξαγωγής  της τελετής μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής και αποχωρούν σταδιακά  χωρίς να παραμένουν στους  κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός   μεταξύ των τελετών ορκωμοσίας.

 

 • Επειδή η τελετή ορκωμοσίας αποτελεί μια σημαντική στιγμή τόσο για τους αποφοίτους όσο και για τις οικογένειές τους, μεριμνάται ώστε να πραγματοποιηθεί σε ατμόσφαιρα πολιτισμού και ευπρέπειας, όπως αρμόζει σε Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η κατανάλωση ποτού και φαγητού, καθώς και η χρήση ειδών πάρτι (σερπαντίνων, κομφετί, καραμουζών κλπ.) στο χώρο διεξαγωγής των τελετών, στους κοινόχρηστους χώρους και στον περιβάλλοντα χώρο της Πανεπιστημιούπολης.

 

 • Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ 2016/679, σας ενημερώνουμε ότι οι τελετές ορκωμοσίας πτυχιούχων –διπλωματούχων του Πανεπιστημίου Πατρών βιντεοσκοπούνται, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των τελετών λαμβάνονται φωτογραφίες των ορκιζόμενων και των παρευρισκόμενων επισκεπτών από διαπιστευμένους φωτογράφους, εικονολήπτες. Με τη συμμετοχή σας στις τελετές δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτήν. Όποιος ή όποια δεν αποδέχεται την πιθανότητα να φωτογραφηθεί ή βιντεοσκοπηθεί, παρακαλούμε να το δηλώσει στο (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), προκειμένου να κατευθυνθεί σε θέσεις εκτός εμβέλειας της φωτογράφησης ή της βιντεοσκόπησης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας. Πληροφορίες σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/privacy-policy/ ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

 

 • Οι τελετές αποφοίτησης θα πραγματοποιηθούν με την υποχρεωτική τήρηση κανόνων, απαιτήσεων και διαδικασιών σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα ΚΥΑ κατά της πανδημίας  covid 19.
 • Σύσταση για  τη  χρήση της  προστατευτικής  μάσκας  σε  όλους  τους  χώρους διεξαγωγής  των  τελετών,  όπου  παρατηρείται  συνωστισμός.
Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (ar_mitr_mesologiou.pdf)Aριθμοί μητρώων Mεσολογγίου 52 kB2023-07-05 15:34
Download this file (ar_mitr_patras.pdf)Αριθμοί Μητρώων ΠΑΤΡΑΣ 67 kB2023-07-05 15:33

Παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές

    Παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων

 

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή  12 Μαΐου 2023, ενώ  η διανομή  συγγραμμάτων στους  φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Κατεβάστε το πρόγραμμα της Εξεταστικής του ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 για το τμήμα ΔΕ Πάτρας του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Εκδ 5.0 

7/6/2023

 

 Αλλαγές:

1. Μακροοϊκονομία

2. Υπάρχουν μαθήματα για εξέταση και στις 3/7/2023

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (progr_exet_iouniou-ver_5.pdf)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ IΟΥΝΙΟΥ-2023---ΔΕ-ΠΑΤΡΑΣ-ver_5 146 kB2023-06-07 09:28

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

A N A K Ο Ι Ν Ω Σ Η

   

   H παράταση των  ηλεκτρονικών   δηλώσεων  μαθημάτων  του Εαρινού εξαμήνου του  ακαδημαϊκού έτους  2022-2023 για  τους φοιτητές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ  Δυτικής  Ελλάδας  θα πραγματοποιηθεί    έως  10-5-2023.

 

στη διεύθυνση: https://e-students.teiwest.gr

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ