Πανεπιστήμιο  ΠΑΤΡΩΝ

 

Το site αυτό παρέχει πληροφορίες ΜΟΝΟ για τους φοιτητές των πρώην Τμημάτων της

Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Text Size

Θέσεις Πρακτικής στην Περ. Δυτικης Ελλάδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι διαθέτει 7 θέσεις για πρακτική άσκηση σπουδαστών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι 6 θέσεις αφορούν τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Σταγείρων 23, πλησίον ΤΕΙ.

Η πρακτική άσκηση αφορά τη συμμετοχή των σπουδαστών στη ψηφιοποίηση – οργάνωση φακέλων και αρχείων της Διεύθυνσης και στη γενικότερη διοικητική υποστήριξη της Διεύθυνσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν βασικές γνώσεις πληροφορικής.

 

  • 1 θέση διοικητικής υποστήριξης στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, Πανεπιστημίου 254 (κτίριο Β), Πάτρα, 26443, δίπλα από το κτίριο της Intracom στην παλαιά εθνική οδό.

Η πρακτική άσκηση αφορά τη διοικητική υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση του λογισμικού OFFICE, ειδικά word και excel.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Δρ. Κωνσταντίνο Χ. Γιωτόπουλο στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σας Ενδιαφέρει Άμεσα !!!